Cosul de Comenzi

DESPRE AUTORII MANUALULUI ANTIFRAUDA 2013

Cu experiență în control financiar intern și în verificări și inspecții fiscale efectuate la persoane juridice timp de peste 12 ani, doamna Ramona Bălaşu este un specialist de top în problematica fraudelor fiscale, cu experiență atât în sistemul bugetar cât și în sistemul privat. Consultant fiscal activ, doamna Ramona Bălaşu este absolventă a Academiei de Studii Economice București, a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, şi a unui masterat în Managementul Financiar Bancar și Bursier. Prin capitolul "fraude fiscale", Ramona Bălaşu își propune să vă împărtășească din experiența practică a inspecțiilor fiscale, prezentându-vă diverse situații de fraude fiscale, riscurile generate și căile de a le preveni sau de a le soluționa în funcție de caz și de stadiul în care se afla. Puteti sa-i scrieti la ramona.balasu@ymc.ro sau ramona.balasu@yahoo.com

Doamna Loredana Vlădăreanu are o experiență de peste 10 ani în domeniul resurse umane, constând în programe și proiecte de recrutare & selecție, Assessement Center, dezvoltare organizațională, training și coaching. Aceste programe și proiecte au fost construite și livrate către companii naționale și multinaționale din majoritatea ariilor de activitate (banking și servicii financiare, FMCG, retail, oil & gas, comerț etc.). Doamna Loredana Vlădăreanu este absolventă a Facultății de Psihologie și este certificată ca și Executive Coach de către Academy of Executive Coaching. Experiența diversă și bogată în colaborarea cu multe companii din Romania a inspirat-o să aducă în atenția cititorilor Manualului Antifraudă aspectele care țin de psihologia comportamentului pro-fraudă al angajaților, atât prin explicații științifice, cât și prin exemple concrete. Daca doriti sa o contactati, scrieti la loredana.vladareanu@ymc.ro .


Domnul Costin Stoica are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul comercial, dobândită în companii româneşti şi multinaţionale, cărora le-a adus contribuţii însemnate prin finalizarea unor negocieri dificile şi derularea cu succes a contractelor. Domnul Costin Stoica are o calitate rară, care l-a calificat pentru profesia de mediator, este capabil de performanţă atât în vânzări cât şi în cumpărări. Superioritatea sa vine din educaţie, fiind de profesie inginer şi absolvent de MBA, din personalitatea autentică şi caracterul său integru, precum şi din ştiinţa limbajului nonverbal. În capitolul 8, domnul Costin Stoica aduce în faţa cititorilor Manualului, situaţii şi cazuri de corupţie şi fraudă în cumpărări, împreună cu solutii inestimabile pentru managerii şi responsabilii de control intern. Daca doriti sa il contactati, scrieti la costin.stoica@ymc.ro .

Autorul manualului de faţă este economist, antreprenor şi profesionist în domeniul prevenirii fraudelor de peste 25 de ani. Domnul Liviu Răducan doreşte să transmită cititorilor un mesaj de integritate, sub forma unor recomandări care s-au dovedit pragmatice şi eficiente în mediul de afaceri românesc. Principalul obiectiv al autorului este de a ajuta liderii din companiile româneşti să evite fraudele şi problemele ocupaţionale ce produc organizaţiei pierderi anuale între 2 şi 4 % din cifra de afaceri. Cum este posibilă această misiune? Contactul permanent cu cazuistica fraudelor, cu cele mai avansate soluţii anti-fraudă, fructificarea experienţei colective prin social media şi dezvoltarea conceptului Living Book sunt ingredientele în care crede domnul Liviu Răducan, inţiatorul şi autorul Manualului.

Contact / Suport
0745.260.538
L-V: 10:00-17:00
Contact Email

liviu.raducan@ymc.ro
Copyright © 2018 ymc.ro All Rights Reserved

Supported by EssMedia.ro

Parteneri: www.vitabela.info | www.sanoo.ro | www.saloninfrumusetare.info | www.cabinetavocatura.info | www.ofertespecialecazare.ro | www.serviceautomoto.info | www.salafitness.info | www.baruricluburi.info | Ceai Cistus Incanus